De Pyreneeën

In zes dagen tijd 3.600 kilometer. Dat zijn veel kilometers. Dat was ook de bedoeling: veel rijden, veel bochten, hoogtes en laagtes, van zee naar zee, een soort oefenreis voor het verdere Galicië, deze zomer.

Vanaf het punt waarop de N 260 door de bergen begint te gaan tot voorbij Ochagavía heeft iedere motorrijder een verhoogde hartslag. Wie er voor het eerst komt en de hele Pyreneeën wil beleven, komt niet rond in zes dagen. Er is zoveel te doen. Behalve dat ze veel adrenaline aanleveren, zijn ze ook heel rustgevend, die Pyreneeën. Het is er relaxed rijden, dan toch langs de Spaanse kant.

Het verhaal lees je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.