Zonder pijnstillers

Ritje naar Hulst.

Hulst heeft zichzelf op de wereldkaart gezet met een grote meubelwinkel, winkels open op zondagnamiddag en bijzonder goedkope medicijnen. Paracetamol voor één euro in plaats van zes in België. Wie regelmatig hoofdpijn heeft van de vele files, Hulst is het Walhalla van de budgetfarmacie.  Pijnstillers gaan massaal over de Zeeuwse toonbanken. Zaterdag was er nog een file van acht bussen met medicijntoeristen. Druk, druk, druk, dus!

De motorrijder ziet dit anders. Geen files, geen koppijn. Liever de rust dan een verse Dafalgan.

Alle winkels nog dicht, zo zag het marktplein eruit op zondagvoormiddag.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.